DIY/knutselen

Krokodil van papier

krokodil
Mirian
Geschreven door Mirian

Papier, karton, lijm, wiebeloogjes en twee doppen. Meer heb je niet nodig om deze leuk krokodil te maken.  Een krokodil die geluid maakt omdat de doppen op elkaar tikken. Nog leuker om mee te spelen dus. Op deze site vind je een goede fotobeschrijving hoe je deze krokodil maakt. Leuk om met je kind aan de slag te gaan!

krokodil

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter