DIY/knutselen

Kurk wordt plantenpotje

plantjes in kurk
Mirian
Geschreven door Mirian

Leuke manier om kurken te recyclen: maak er plantenpotjes van! Heel makkelijk te maken, en leuk als magneten. Maar je kunt er ook punaises van maken. Met een zakmes of een ander klein mesje maak je een gat in de kurk, tot ongeveer halverwege de kurk. Vul de kruk met aarde en zet er een klein plantje in. Simpel toch? Als je de kruk als magneet wil gebruiken, bevestig je met lijm een magneetje aan de kruk. Je kunt er ook een platte punaise aan vastmaken en dan heb je een heel originele punaise.

plantjes in kurk

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter