winacties/kortingscodes

Kwijlies

kwijlies
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb jij een baby’tje in huis of in huis gehad? Dat ken je het vast: een kwijlende babies. Wij deden onze kleintjes een slabbetje om zodat de kleding tenminste droog bleef. Maar dat ziet er natuurlijk niet echt leuk uit. Daar is iets op bedacht: een Kwijlie. Een hip sjaaltje/bandana met een hoog absorptiegehalte. Ziet er leuk uit en vangt alle nattigheid op. Op de site van Kwijlies kun je m heel makkelijk bestellen, in de stof en de kleur die jij wenst. Heel handig! Ik vind het een ideale uitvinding. Voor onze kinderen kan ik ze niet meer gebruiken, die zijn te oud, maar ik onthoud het om te geven als kraamcadeautje!

Namens Kwijlies mogen we twee Kwijlies weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 10 maart 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Kwijlies

kwijlies

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter