DIY/knutselen winacties/kortingscodes

Mooigelabeld – labelmal

labelmal
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat een ideale uitvinding van Sabrine, eigenaresse van Mooigelabeld: de labelmal! Een mal van plexiglas waar je heel makkelijk eigen labels mee kunt maken. Kies mooi papier, trek de mal met een pen of potlood om en knip de mal uit. Met een perforator maak je heel makkelijk een gaatje in het label. Maak met deze mal leuke labels van mooi papier (denk ook aan cadeaupapier), tijdschriften of kaarten. Leuk voor aan een cadeautje bijvoorbeeld.

Mooigelabeld verkoopt meer leuks: kant en klare labels (van plastic en papier), enveloppen, papierblokjes en meer. Echt de moeite waard om even een kijkje op de website te nemen.

De labelmal is voor € 7,95 verkrijgbaar bij Mooigelabeld.

Namens Mooigelabeld mogen we een Labelmal weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 1 juli 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Mooigelabeld

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter