DIY/knutselen

Labiketmal

labiketmalhome
Mirian
Geschreven door Mirian

Weer zo’n leuk van Winkel van Papier: de Labiketmal! Een houten mal waar je zowel een label als een etiket mee kan maken, vandaar de naam, Labiketmail. Kaarten, restjes papier, leuk cadeaupapier, stukjes behang, je kunt het allemaal gebruiken als je aan de slag gaat met de Labiketmal. Je maakt er in een handomdraai leuke etiketten of labels van voor op je potjes, schriften, dozen of waar je maar wil. De mal is handgemaakt en gemaakt van hout.

Je koopt de Labiketmal bij Winkel van Papier. De mal kost € 8,95. Een setje met beide mallen kost € 14,95. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om te geven als cadeautje!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter