feest webshops winacties/kortingscodes

Lang zal ze leven

winactie Lang zal ze leven
Mirian
Geschreven door Mirian

Zin in een feestje? Bij Lang zal ze leven vind je alle ingrediënten voor een geweldig feest.  Lang zal ze leven verkoopt feestartikelen met een retro randje en dat is op dit moment natuurlijk weer helemaal hip. . Bollen en waaiers, Japanse Kamifusen ballonnen, lampionnen, gekleurde bekertjes & bordjes, papieren retro rietjes, traktatieprikkers, slingers en vrolijke windmolentjes. Alle feestartikelen hebben een knipoog naar vroeger. Stuk voor stuk artikelen waarmee je elke ruimte, binnen of buiten, van een kers op de taart voorziet… Gegarandeerd een leuk feestje!

Ook leuk: de uitdeelcadeautjes en snoepjes om te trakteren, uiteraard ook in retro-stijl. Ken je de fruitschelp nog? Of het snoephorloge? Zeker weten dat ook jouw kind het leuk vindt om dit uit te delen!

Namens Lang zal ze leven mogen we maar liefst drie verjaardagstreintjes weggegeven (zie onderstaande foto). Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 5 september 2012.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Naam van de actie
Lang zal ze leven

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter