webshops

Last minute Vaderdag: helium ballon van Greetz

Fijne Vaderdag
Mirian
Geschreven door Mirian

Met nog 1,5 week te gaan tot Vaderdag wordt het qua tijd al een beetje krap voor een groots diy werkstuk. Heb jij het ook zo druk met werken, huishouden en kids? Ik heb een leuk vaderdagidee voor je dat én persoonlijk is én niet veel tijd vergt (geen tijd eigenlijk…) én laat zien hoe veel je van hem houdt!

Geef een helium ballon van Greetz

Geen verrassing is zo groot als de helium ballon van Greetz. Je hebt keuze uit verschillende vrolijke ballonnen. Zo kun je kiezen voor een ‘gewone’ vrolijke ballon, een ballon met eigen tekst en zelfs ballonnen met een eigen foto! De ballon van Greetz wordt bezorgd in een fanstastische cadeauverpakking, zodra papa de deksel opent vliegt de ballon naar hem toe. Zie je het gezicht van papa al stralen als er een ballon mét foto van de kinderen uit de doos vliegt?

De ballonnen bestel je hier vanaf €11,95. De ballon met foto kost €22,95. Deze leuke helium ballon van Greetz kun je natuurlijk ook versturen voor Moederdag, voor iemand die geslaagd is, voor een jarige, bij een geboorte, voor…. helium ballon van greetz

Op Greetz vind je nog meer leuke cadeaus voor Vaderdag. Wat vind je van een fles drank met een persoonlijk etiket? Of een bloemetje?

Fijne Vaderdag!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter