winacties/kortingscodes

Lauzz

lauzz
Mirian
Geschreven door Mirian

Oorbellen, kettingen, ringen, armbanden en nog veel meer sieraden: je vindt ze bij Lauzz! Je kunt bij Lauzz terecht voor al je accessoires bij je outfit. Ben je op zoek naar tips om je sieraden goed te verzorgen? Ook die vind je op de website van Lauzz.

Het leukste (en handigste) product van Lauzz vind ik The little book of earrings. Ideaal om je oorbellen te bewaren en makkelijk mee te nemen. Er passen 48 oorbellen in, ruimte genoeg dus. The little book of earring is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Namens Lauzz mogen we een ketting met bedel, een dubbele ring snor en bijpassende snor-oorbellen  weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 9 oktober 2012.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Lauzz

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter