DIY/knutselen feest overig

Leeg luciferdoosje nooit meer weggooien!

luciferdoosje
Mirian
Geschreven door Mirian

luciferdoosjeLuciferdoosjes zijn kleine doosjes die een bron kunnen zijn van creativiteit. Ze zijn schattig en ze verbergen iets. Ze zijn ideaal om gevonden schatten in te bewaren of om juist iemand te verrassen met de inhoud.

Bekijk hieronder maar eens wat anderen maakten van de doosjes die je meestal argeloos weggooit.

Wil je weten hoe je van een luciferdoosje een snoepdoosje maakt, zoals hiernaast op de foto? Klik dan op de foto. Je wordt dan naar de Engelstalige tutorial gelinkt.

 

 

Luciferdoosje als decoratie

 

Klik hier om naar de werkbeschrijving van de vogelhuisjes te gaan.

Luciferdoosje als cadeautje

 

 

Luciferdoosjes passen door de brievenbus. Zo zijn ze ook een mooi alternatief voor de verjaardagskaart. Stuur de jarige een versierd luciferdoosje met een felicitatie of misschien wel een mini cadeautje erin.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter