DIY/knutselen

Lego mee op reis

LegoBox
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze oudste wil vaak lego meenemen als we ergens naar toe gaan. Ik vind dat niet heel handig, want dat raakt zo snel kwijt. Maar hier is dé oplossing: een doosje om lego makkelijk mee te nemen op reis.  Het doosje heeft een schuifdeksel met daarboven op een legoplaat. Twee vliegen in één klap dus: je kunt de lego makkelijk meenemen én je kunt er makkelijk op bouwen. Goed idee!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter