uitjes winacties/kortingscodes

LegoWorld

legoworld
Mirian
Geschreven door Mirian

Voor ieder kind dat weg is van Lego is dit een uitje om niet te missen: LEGO® World! LEGO® World is het allergrootste Lego-evenement van Nederland. In de herfstvakantie vindt de 13e editie van het evenement plaats. Een evenement met heel veel Lego-plezier, miljoenen Lego-steentjes, levensgrote Lego-bouwwerken, Lego-bouwwedstrijden en een bioscoop met echte Lego-films. Ook zijn er een aantal optredens van bekende artiesten. Een leuk dagje uit dus in de herfstvakantie!

LEGO® World vindt plaats van 17 tot en met 23 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. LEGO® World is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegangskaartjes voor LEGO® World kosten € 18,50. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Namens LEGO® World mogen we tien kaarten voor het evenement weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 10 oktober 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
LegoWorld

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter