uitjes

Lekker naar de boer op 20 en 21 juni

lekker naar de boer
Mirian
Geschreven door Mirian

Komend weekend houden biologische boeren en tuinders uit heel Nederland open erf. Het Lekker naar de boer weekend.Je kunt er terecht voor rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen en allerlei (kinder)activiteiten. Je ziet, ruikt, proeft en ervaart het boerenleven en je kunt kennis maken met de boer en met zijn passie voor het vak. Ga eens je eigen appelsap persen, kaas proeven of een koe knuffelen. Kinderen kunnen wol vilten, in de hooiberg spelen of jonge dieren aaien. Voor elk wat wils! Door te kijken, te ervaren en te proeven gaat er een wereld voor je open.

Op de site www.lekkernaardeboer.nl kun je kijken welke boeren bij jou in de buurt open dag houden. Er is er zeker eentje bij jou in de buurt.

Lekker naar de boer op de fiets

Op dezelfde site vind je ook fietsroutes die langs de biologische boeren komen. Deze routes kun je het hele jaar door fietsen en dan onderweg je tas volladen met lekkers van de boerderijen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter