feest recepten

Lente traktatie om op te eten!

lente_traktatie_uitgel
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze jongste zoon wordt 21 maart alweer 7 jaar. Op de eerste lentedag dus. Sinds kort struin ik het internet weer af voor een leuke traktatie. Omdat het de 21e officieel lente is vind ik dat een lente traktatie zeker kan. Oók als het die dag blijkt te vriezen en te sneeuwen!

lente traktatie

Lente traktatie om op te eten.

Dit idee vond ik zo leuk en ik zie weinig kans om te mislukken! Haha, wel zo belangrijk voor een traktatie! De site waar ik deze traktatie vond is wel in het Engels en dus de ingrediënten ook. Voor de bloempotjes heb je volgens de site 16 oz (24 count) Pillsbury Sugar Cookies nodig. Nu weet ik niet wat dat is maar ik denk dat als je koekjesdeeg maakt dat dat ook goed werkt. De andere ingrediënten en werkwijze zijn makkelijker te vertalen naar het Nederlands.

 

 

De Hema of Action verkopen vast leuke bloemetjes op een stokje.

Laat de lente maar komen! Deze bloemetjes zijn al uitgekomen!

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter