DIY/knutselen

Lenteknutsel voor kleuters

lenteknutsel voor kleuters
Mirian
Geschreven door Mirian

De weermannen voorspellen voor vandaag 10 graden! Dubbele cijfers! Schiet bij jou de lente daarvan ook in je bol? En bij de kinderen? Merk je aan hen dat ze ook zo vrolijk worden van het zonnige weer? Om je knutselwerkjes erop aan te laten sluiten laat ik je vandaag een leuke lenteknutsel voor kleuters zien.

Lenteknutsel voor kleuters

Alleen voor kleuters? Natuurlijk niet! Iedereen mag en kan deze leuke bloemenwaaier maken. Qua moeilijkheidsgraad zou ik hem bij kleuters inschalen. Het vouwen van de waaier kan een goede motorische vaardigheid zijn. Ook het uitknippen en opplakken van de bloemetjes vergt een goede oog-hand-coördinatie!

Onderstaande foto’s laten goed zien hoe je deze waaier maakt. Op de site waar ik dit werkje vond staan de foto’s wat groter.

Veel lente-knutsel-plezier!

lenteknutsel voor kleuters

 

lenteknutsel_3

 

lenteknutsel_2

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter