overig

Letters leren lezen met juf Jannie

juf jannie
Mirian
Geschreven door Mirian

Is jouw kind  geïnteresseerd in letters, woordjes en alles wat daarmee te maken heeft? Dan zou ik zeker deze app downloaden van Juf Jannie: letters leren lezen.  In deze leuke app leert je kind spelenderwijs de  letters van het alfabet. Dit kan in makkelijke, maar ook iets moeilijkere spelletjes. En Juf Jannie helpt je kind daar natuurlijk bij!

Zo moet je in een spelletje plaatjes aanraken die horen bij de letter die Juf Jannie heeft gezegd. Maar je kunt ook iets eenvoudiger beginnen in een spelletje waarin  je kind een plaatje moet aanraken waarna Juf Jannie de letter opleest.  In een andere oefening moet je kind letters met elkaar verbinden. Juf Jannie zegt telkens een letter en die letter moet je kind aanraken. Als alle letters goed zijn aangeraakt, verschijnt er een plaatje. En zo zijn er verschillende leuke spelletjes waarin je kind naar hartenlust de letters kan oefenen.
In de app word je kind door Juf Jannie volop aangemoedigd met:  ‘super’ of ‘goed gedaan’. En als een keer iets niet goed gaat? Geen probleem volgens Juf Jannie: ‘jammer niet goed, we proberen het straks nog eens.’

Letters leren lezen is er voor zowel de iPhone (€1,59) als de iPad (€1,59).

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter