feest

Leuke ideeen voor traktatie met stroopwafels, mmm…

traktatie met stroopwafels
Mirian
Geschreven door Mirian

Een echte Hollandse lekkernij is de stroopwafel. Ik ken geen kind dat er niet van houdt. Lekker zoete caramel tussen twee krokante koeken. Ik krijg er spontaan zin in! Door de stevige vorm kun je er ook nog vele kanten mee uit m.b.t. traktaties. Ik zocht de leukste traktatie met stroopwafels voor je op. Als je op de foto’s klikt wordt je doorgestuurd naar de site waar ik de traktatie vond.

De lekkerste traktatie met stroopwafels

traktatie met stroopwafels

Ik begin met deze omdat ik deze ga maken voor onze zoon die eind november jarig is. In plaats van de vlaggetjes gebruik ik prikkertjes in Sinterklaas-thema.

 

traktatie met stroopwafels

 

Met uitsteekvormpjes kun je leuke figuurtjes maken van de stroopwafels. Met lollystokjes maak je een koekjeslolly. De aarbei maakt de boel lekker vrolijk!

 

traktatie met stroopwafelsDe ronde vorm van de stroopwafel kan ieder gezicht van jouw kind zijn held voorstellen! In dit geval dus een Angry Bird.

traktatie met stroopwafels

Een klein stroopwafeltje met een klein negerzoentje maakt een snoep-eikeltje! Een leuke traktatie met stroopwafels voor in de herfst! Het pluchen eekhoorntje maakt het helemaal af!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter