feest wonen

Levensboom

levensboom
Mirian
Geschreven door Mirian

Kijk eens hoe leuk, een levensboom! De boom kun je naar eigen inzicht versieren met hartjes, uiltjes, vlindertjes, sterretjes en nog veel meer.  Ook leuk om deze versiersels zelf te maken, bijvoorbeeld van vilt.

Hang papieren hartjes in de boom met daarop een persoonlijke boodschap en je hebt een heel leuk  cadeau voor een huwelijk. Ook bij een geboorte is de levensboom een aanrader: laat iedereen er een wens in hangen voor de pasgeborene.

De boom is onder andere te koop via Mix en Match Kdo. Afhankelijk van de hoogte en de soort boom variëren de prijzen van 25 tot 50 euro.

 

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter