DIY/knutselen wonen

Lijstje voor Moederdag

lijst moederdag
Mirian
Geschreven door Mirian

Nog een week en dan is het weer Moederdag. Op deze dag mag een zelfgemaakt kunstwerk van zoon of dochter natuurlijk niet ontbreken. Maak het kunstwerk speciaal door het in een bijzonder lijstje te stoppen. En bijzonder zijn deze lijsten van The Articulate Gallery zeker. Deze insteeklijsten zijn ook nog eens heel handig. Want ben je je moederdagkunstwerk zat, dan steek je er heel makkelijk een ander kunstwerk of een foto in. De insteeklijsten zijn ook te koop bij de Hema.

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter