DIY/knutselen feest

Verjaardagskaart luciferdoosje

Eén van mijn vriendinnen werd deze maand 35. Dat verdiende natuurlijk bijzondere verjaardagspost. Ik maakte dit van een luciferdoosje. Ik heb voor een doosje van de Hema gekozen. Die zit er al erg gezellig uit en daar hoef je dus geen versiering meer op aan te brengen. Maar ook de gewone luciferdoosje voldoen prima. Vind je die een beetje saai, dan versier je de buitenkant met vrolijk papier of masking tape. De inhoud van het doosje: kaarsjes met daarop de leeftijd van de jarige, een paar lucifers en confetti. De confetti maakte ik van papier (in haar twee favoriete kleuren) en een perforator.

Het zou moeten kunnen, maar ik durfde het niet aan om het luciferdoosje zo in de brievenbus te doen. Ik maakte er een label aan met een leuke tekst en stopte het doosje in een bubbeltjes-envelop.

Verras jij ook iemand met zulke leuke lucifersdoosjes-post?

post luciferdoosje3

post luciferdoosje2

post luciferdoosje1

post luciferdoosje

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter