DIY/knutselen winacties/kortingscodes

Maak Magazine vilt

maak magazine vilt
Mirian
Geschreven door Mirian

Een tijdje terug schreef ik over een nieuw DIY-tijdschrift: Maak Magazine. De eerste editie met het thema papier was toen net uit. Onlangs is de tweede uitgave verschenen, over vilt dit keer. En het is weer zo’n pareltje.

Zoals ik al eerder schreef ben ik een onlangs voor het eerst aan de slag gegaan met vilt. Erg leuk om mee te knutselen en ik haal uit dit tijdschrift veel inspiratie. Veel inspiratie op het gebied van vilt dus, zowel voor beginners als voor gevorderden. De verschillende technieken komen aan de orde, maar ook hoe maak je een cupcake-sleutelhanger of een haarclipje van van vilt? Ook Sandie Jalalian, die ik met veel plezier volg op instagram, heeft twee prachtige pagina’s in het magazine. Zij maakt zoveel leuks met vilt, kleine cadeautjes zijn het.

Bij het magazine zitten weer een aantal leuke goodies, zoals een ansichtkaart, stickers en een DIY vogeltje. Het magazine kost € 6,95 en is onder andere te koop bij Nikki Dotti, Ankepanke en Studio Blomm.

We mogen een exemplaar van het Maak Magazine vilt weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter en/of Facebook. De actie loopt tot en met 30 augustus 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Maak Magazine vilt

maak magazine vilt

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter