DIY/knutselen

Maak Magazine

maak magazine
Mirian
Geschreven door Mirian

Nederland is een tijdschrift rijker! En wat voor een tijdschrift. Perfect voor iedereen die creatief is. Of het graag wil zijn en inspiratie nodig heeft. Maak magazine! Het nummer, dat ieder kwartaal verschijnt, heeft iedere keer een ander thema. Het thema van het eerste nummer is PAPIER. Ik heb het eerste nummer zojuist in een ruk gelezen. Ik kan niet anders zeggen: erg leuk! Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan!

Het magazine is bedacht en ontworpen door Anke, Anne en Nikki. Veel anderen hebben een bijdrage geleverd: zo vind je leuke tutorials van papier in het blad, freebies, lees je columns van webshopeigenaren over hun liefde voor papier, krijg je leuke inpaktips, er zit leuk inpakpapier in het magazine en nog veel, veel meer. Een must-have voor iedere creatieveling!

Maak Magazine is voor €6,95 te krijgen bij onder andere Anke, Nikki DottiWinkel van Papier en Hipgemaakt.
maak magazine

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter