DIY/knutselen wonen

Maak zelf een muursticker

muursticker
Mirian
Geschreven door Mirian

Muursctickers: ze zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Ik vind ze ideaal. Met een muursticker kun je heel makkelijk het thema van bijvoorbeeld een slaapkamer veranderen. Ben je een beetje creatief en handig met schaar en papier? Dan kun je ook zelf muurstickers maken. Op deze site vind je hoe je dat doet. Aanrader!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter