DIY/knutselen feest

Mais als bedankje voor de leerkracht?!

bedankje leerkracht mais
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik ben niet zo erg creatief. Ik vind het leuk om wat te freubelen maar creatief ben ik niet. Ik verzin niet zelf iets. Dat is creatief zijn: zelf iets bedenken. Ik ben wel goed in leuke dingen spotten op internet en dat dan namaken.

Maar deze keer is het anders. Ik klop mezelf maar eens op de schouder want voor één keer vind ik dat ik wél creatief ben geweest!

Voor de leerkracht die mijn kinderen lieten ontpoppen…

Mijn man en ik hebben er weer een enerverend jaartje opzitten met onze kinderen op school. Soms (in ons geval al vaker) doet een leerkracht meer dan wat je van hem of haar mag verwachten. Soms voel je dat een leerkracht er echt voor wil gaan. Dit jaar hadden we zo’n juf. Deze juf maakte echt het verschil. Onze kinderen mochten zich bij haar ontpoppen tot wie ze zijn.

bedankje leerkracht maisEn dus bedacht ik het volgende bedankje voor de leerkracht: Ik vulde een mooie weckpot met mais waar je popcorn van kan maken. Op de pot plakte ik een etiket met de tekst: ‘Bedankt dat onze kinderen zich mochten ontpoppen tot wie ze zijn.’ Ik ging op zoek naar een manier om het geheel mooi in te pakken. In mijn geval werd het een houten schijf waar ik de weckpot op zette. Op een kaart sprak ik onze waardering voor haar uit en deze zette ik bij het geheel. Cellofaantje en een strikje er omheen en ik was tevreden!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter