feest recepten

Makkelijke hapjes voor kerst en oudjaar

makkelijke hapjes voor kerst en oudjaar
Mirian
Geschreven door Mirian

Niets staat zo gezellig als lekkere kleine hapjes op een tafel. Mix verschillende kleuren met elkaar en je tafel ziet er uit als één groot feest! Daarbij zijn kleine, makkelijke hapjes vaak makkelijk te maken en kan er eigenlijk niets mis gaan met de bereiding.

Makkelijk hapjes voor kerst en oudjaar

Deze 5 makkelijke hapjes vond ik op de site van Pauline’s keuken. Ik bedenk me ook meteen dat het leuk zou zijn om ze met de kinderen samen te maken.

makkelijke hapjes voor kers en oudjaar

Zitten er ingredienten bij die jij of je gasten niet lusten? Mix wat andere lekkere ingredienten bij elkaar die wel in de smaak vallen bij jouw gasten. Proef van tevoren wel even of de combinatie goed samen gaat. Druiven en blauwe kaas gaan bijvoorbeeld goed samen maar dat geldt niet voor alles.

Op de site van Pauline’s keuken vind je de korte recepten staan van deze 5 makkelijke hapjes voor kerst en oudjaar.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter