DIY/knutselen winacties/kortingscodes

Enveloppenmal vierkant

enveloppenmal vierkant
Mirian
Geschreven door Mirian

Snailmail is helemaal hip. Nog geen idee wat dat is? Het is niets minder dan ouderwetse post. Stuur jij graag post? En maak je er graag iets bijzonders van? Dan is dit een echte must-have: de enveloppenmal. De rechthoekige mal was er al een tijdje, maar nu is er een vierkante enveloppenmal!

Hoer werkt het? Je trekt de vorm over op papier, knipt m uit, plakt m in elkaar en je hebt een envelop. Heel simpel dus! Je hebt dan echt een unieke envelop, van het door jouw gekozen papier. Een mooie pagina uit een tijdschrift, een vel papier met een mooie print of van een landkaart bijvoorbeeld. De mal past namelijk op een A-viertje en dat is wel zo praktisch.

De vierkante enveloppenmal is bedacht en ontworpen door Daniëlle eigenaresse van Winkel van Papier. Ze liet haar bedenksel maken door een heuse mallenmaker in Amsterdam. En nu is de mal te koop in haar eigen winkel.

Namens Winkel van Papier mogen we een vierkante enveloppenmal weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 12 april 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Winkel van papier

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter