feest webshops winacties/kortingscodes

Mijn blokje

mijnblokje
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat is dit een gave webshop! Mijn Blokje (webshop uit België) levert gepersonaliseerde Lego-producten voor bijvoorbeeld een geboorte, een huwelijk of een kinderfeestje. Maar het is natuurlijk ook heel leuk om een gepersonaliseerd item in de Lego-kamer van je kind te hebben staan. Minifiguren, sleutelhangers, magneten; alle producten kunnen naar je eigen smaak worden gemaakt. Wil je liever geen gepersonaliseerd lego-item? Mijn Blokje verkoopt ook Lego-producten zonder naam, zoals broodtrommels en opbergboxen. Mijn Blokje heeft echt alles. Ik ben fan!

Namens Mijn Blokje mogen we een cadeaubon van maar liefst 20 euro weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 1 oktober 2012.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Mijn blokje

Uw bericht
Ik doe mee met de winactie van Mijn blokje.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter