webshops winacties/kortingscodes

Mijn Gekkegeit

mijn gekkegeit1
Mirian
Geschreven door Mirian

En weer kwam ik zo’n leuke webshop tegen: Mijn Gekkegeit. Hier vind je cadeautjes, speelgoed, knutselspullen en hebbedingetjes. Marian Swart, eigenaresse van Mijn Gekkegeit, vindt het belangrijk dat de spulletjes in haar shop origineel en betaalbaar zijn. En dat lukt haar goed. Vooral de cadeautjes zijn erg origineel. Eén van mijn favorieten is de limonade puntenslijper. Leuk om zelf te hebben, maar ook erg leuk om weg te geven op bijvoorbeeld een kinderfeestje.

De naam van de webshop is erg leuk gekozen! De gekke geit zie je natuurlijk terug in het logo. Maar de naam wijst ook naar de gekkigheidjes die in de shop zijn te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een doosje met lucifergummetjes of een magische pinquin? Neem snel een kijkje op de site en vind iets leuks voor jezelf of een ander (bijvoorbeeld voor Sinterklaas of een kinderfeestje).

Namens Mijn Gekkegeit mogen we 10 stempelkussens weggeven, 5 gouden en 5 zilveren. Leuk om te gebruiken voor je kerstkaarten. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 25 november 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Mijn Gekkegeit

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter