DIY/knutselen

Minions strijkkralen: welke Minion maak jij?

minions strijkkralen
Mirian
Geschreven door Mirian

Dat je van strijkkralen veel meer kunt maken dan de voorbeeldjes die Hama zelf uitgeeft wisten we al. Dus nu we met z’n allen de schattige Minions in ons hart hebben gesloten is het ook leuk om één Minion of meer van strijkkralen te maken. Ik zocht de leukste patronen voor je uit. Als je op de foto’s klikt wordt je doorverwezen naar de site waar ik het patroon vond.

Minions strijkkralen: keuze genoeg!

We beginnen heel netjes met een leuk voorbeeld van een leuke Minion! Op de site waar ik dit voorbeeld vond staat een mooie beschrijving hoe je deze Minion maakt.

minion strijkkralen

Dit zijn leuke voorbeeldjes om Minions onderzetters te maken!

minions strijkkralen

Of wat dacht je van de hele familie Minions in strijkkralen?

minions strijkkralen

Ssssttt….bewaar dit idee tot valentijn en maak ‘m voor je geheime liefde…!

minions strijkkralen

Deze zijn lekker groot en daardoor ook een werkje voor wat oudere kinderen. Op de site waar ik dit patroon vond staat een foto die je kunt gebruiken als werkvoorbeeld. Voor de Minions op de foto bovenaan dit artikel is hetzelfde patroon gebruikt als de Minions hieronder. Zo krijg je een indruk hoe groot deze Minions zijn.
minions strijkkralen

 

Mocht je nou helemaal fan zijn van de Minions én van strijkkralen dan moet je deze eens proberen. Een heuse 3D Minion!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter