spelidee

Mission Impossible in jouw huis!

mission impossible
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb je nog ergens héél veel touw in huis? En misschien ook nog plakband? Dan heb ik voor jou een te gek spelidee!

Net als Tom Cruise in Mission Impossible

mission impossibleZoals je op de foto ziet maak je gemakkelijk je eigen parcours met bijna echte laserstralen. En als je een paar keer geoefend hebt kun je tegen elkaar strijden door de tijd op te nemen. Plaatst aan het eind een bel als eindpunt.

Of nee, leg een schat aan het eind neer die gestolen moet worden! De schat moet dus ook meegenomen worden door de ‘laserstralen’! Slaat het alarm aan of niet?

Oh, ideeën genoeg! Wie weet waar jouw kinderen nog mee komen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter