feest

Mmmm…traktatie met aardbeien!

traktatie aardbeien
Mirian
Geschreven door Mirian

We zitten midden in het aardbeienseizoen en dus is een traktatie met deze zoete lekkernij wel op zijn plaats!

Volgens de Amerikaanse site  waar ik deze traktatie vond heb je Nutella nodig en moet je zelf kleine pannenkoekjes bakken. Ik denk dat een andere chocoladepasta ook prima werkt en ik denk dat ze in Amerika nog nooit gehoord hebben van poffertjes! Zelf kleine pannenkoekjes maken is natuurlijk veel gezonder maar voor wie liever de makkelijkere weg kiest zou ik popffertjes aanraden!

traktatie met aardbeien

 

Traktatie met aardbeien na een lekkere bbq?

Verder heb je natuurlijk een pond aardbeien nodig, twee grote bananen en houten stokjes. Laatst zag ik bij de Action mooie houten satéprikkers liggen om te gebruiken op de bbq. Voor deze traktatie zouden ze ideaal zijn! dat brengt me op een idee! Deze traktatie is ook een heerlijke afsluiter van een zomerse bbq!

Samen met je kind kun je de gesneden ingrediënten aan de stokjes rijgen. Wat een kleurrijke en redelijk gezonde traktatie!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter