DIY/knutselen wonen

Mobiel van vliegtuigjes

mobiel vliegtuigjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Op zoek naar een leuk mobiel boven het bedje van jouw zoon? Denk dan eens aan dit mobiel: een mobiel van vliegtuigjes. Je maakt het mobiel heel makkelijk zelf. Wat heb je nodig? Houten ijsstokjes, houten wasknijpers, twee takken, draad en verf. En een kniptang en een lijmpistool om het mobiel in elkaar te zetten. Niet veel dus!

Van de wasknijpers en de houten stokjes maak je de vliegtuigjes. De vliegtuigjes komen met touw aan de takken te hangen. Op deze site vind je een duidelijke werkbeschrijving, ook aan de hand van foto’s. Een heel leuk (en tevens ook goedkoop) projectie!
(ook leuk om als kraamcadeautje te geven)

mobiel vliegtuigjes

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter