overig

Moederdag knutselen

* Mama is BIJ-zonder! Een sjabloon voor tissuedoos beschilderen in zwarte en gele stroken (afplakken om mooie rechte lijnen te verkrijgen). Vleugeltjes van een papieren bordje.:

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het Moederdag!

Moeders zijn dol op verwend worden. Daar kan ik over meepraten als moeder van 3 jongens. Ik vind het nog steeds erg leuk als de kinderen zelf iets knutselen voor moederdag.
Daarom nog een leuk ideetje om kinderen te laten knutselen.

Mama is bijzonder kun je laten weten door een bijzondere  tissuedoos te knutselen.

Laat kinderen een tissuedoos beschilderen in geel- zwarte stroken. Door ze af te plakken met tape krijg je in ieder geval rechte lijnen. Door een plastic bordje in stukken te knippen, maak je eenvoudig vleugels. De ogen kun je maken door een tempexbolletje door te snijden

Veel knutselplezier en tevens alvast voor alle moeders een fijne en zonnige moederdag.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter