DIY/knutselen

Mooi! DIY Sinterklaas schilderij maken!

sinterklaas schilderij
Mirian
Geschreven door Mirian

De knutselwerkjes van de kinderen brengen de sfeer van dit kinderfeest in huis. Hun Zwarte Pietjes van een wc-rol en hun Sinterklaas van vouwblaadjes maken dat ons huis in Sinterklaas-stemming komt. Maar de juffen op school willen hun klas uiteraard ook versieren waardoor de leuke knutselwerkjes vaak pas nét voor 5 december mee naar huis gaan.

En dus vind ik dat we als moeders de taak hebben om al meteen na aankomst van de goedheiligman in Nederland het huis onder te dompelen in Sinterklaas-thema. Ten slotte duurt het feest slechts drie weken dus is het zaak volop te genieten!

DIY Sinterklaas schilderij maken

sinterklaas schilderij

Met dit zelf te maken schilderij breng je echt sfeer in huis! Helaas heb ik alleen een mooie foto en een korte omschrijving van de benodigdheden gevonden dus enige eigen creativiteit is gewenst!

Neem een canvas, wat kerstlichtjes, wat zwart stevig papier en een scherp mesje en maak dit fantastische sinterklaas schilderij! De meeste spulletjes zijn bij de Action te krijgen. Ik zou voor de verlichting kiezen voor led-lampjes met batterijtjes zodat je geen stopcontact nodig hebt.

Voor mooie sillouetten van huisjes kun je even googelen of zelf een mooi grachtenpandje ontwerpen!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter