DIY/knutselen webshops winacties/kortingscodes

Moosmade

moosmade
Mirian
Geschreven door Mirian

Stempels, stempels en nog eens stempels. Je vindt ze bij Moosmade! Eigenaresse Moniek Dollekens (kortweg Moos) wilde naast haar ‘gewone’ baan een webshop beginnen met dingen waar ze blij van wordt. Het werden stempels, unieke stempels. Een heel goede keuze als je het mij vraagt.

Moosmade werkt samen met veel verschillende ontwerpers, onder andere Ankepanke, Karen Vandelaer en Miss Honeybird. Moosmade heeft voor elke gelegenheid een stempel: verjaardag, geboorte, bedankje, bruiloft en nog veel meer. En ik weet ervaring: het is moeilijk om te kiezen, voor je het weet heb je een heel winkelmandje vol met stempels. Gene probleem, want van stempels kun je er niet genoeg hebben. Shoppen dus!

Namens Moosmade mogen we een shopping-tegoed van tien euro weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 27 juli 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Moosmade

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter