DIY/knutselen wonen

Mozaiek van verfstaaltjes

schilderij van verfstaaltjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Je kent ze wel: de verfstaaltjes uit de bouwmarkt. Je kunt er heel veel leuks  mee doen, zoals bijvoorbeeld een leuk mozaïek mee maken. Ik vind het echt een geweldig idee! Teken zelf een afbeelding of print iets leuks van bijvoorbeeld internet (een kleurplaat kan ook). Beplak deze met mozaïekstukjes van verfstaaltjes. Met een mooi lijstje erom heen heb je ook een heel leuk cadeautje.
Let op: een beetje geduld is wel handig als je dit project wil doen.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter