uitjes

Museumkidsdag

museumkidsdag
Mirian
Geschreven door Mirian

Woensdag 2 april aanstaande is het Museumkidsdag. Op deze dag organiseren 100 musea in heel Nederland activiteiten speciaal voor kinderen. Er is op deze dag van alles te doen. Op veel gebieden: sensatie, vermomming, experiment en kunst. Schieten met een waterkanon, een bezoek aan een jeugdcircus, leer ‘deftig dienen’in een kasteel of maak zelf een brood of haargel.
Op de kaart zie je welke activiteiten er bij jou in de buurt te doen zijn. Zet dit leuke uitje voor aanstaande woensdag in je agenda!

museumkidsdag

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter