uitjes winacties/kortingscodes

Negenmaandenbeurs

negenmaandenbeurs
Mirian
Geschreven door Mirian

Ben je zwanger of net moeder geworden? Dan is de Negenmaandenbeurs hét evenement waar je moet zijn. Je vindt er alles voor je baby en  voor jezelf. Doe inspiratie op in de baby inspiratiezone, klets met andere moeders in het Mama Café, shop de leukste spulletjes voor je kindje en voor jezelf en meer. Dit jaar is er voor het eerst een Papadag. Op 25 februari mogen alle (aanstaande) papa’s met korting naar binnen en zijn er die dag allerlei activiteiten speciaal gericht op vaders.

Er zijn veel (web)shops op de Negenmaandenbeurs te vinden: van geboortekaartjes tot kleding en van kinderboeken tot bed- en badspullen. De volledige deelnemerslijst vind je hier.

De Negenmaandenbeurs vindt plaats van 25 februari tot en met 1 maart 2015 in de  Amsterdam RAI. Je entreekaart voor de Negenmaandenbeurs geeft op dezelfde dag ook toegang tot de huishoudbeurs die in de hal ernaast plaats vindt.

We mogen maar liefst tien entreekaarten voor het evenement weggeven.  Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 15 februari 2015.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Negenmaandenbeurs

negenmaandenbeurs

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

3 Reacties

Laat een reactie achter