uitjes winacties/kortingscodes

Negenmaandenbeurs

9maanden
Mirian
Geschreven door Mirian

Je kent het evenement vast wel: de Negenmaandenbeurs. Het evenement op het gebied van baby’s en zwangerschappen. En de ideale plek om inspiratie op te doen als je een kindje verwacht of net hebt gekregen. Wat kun je er allemaal doen? Er zijn modeshows waarin je de laatste trends op het gebied van zwangerschapskleding kunt zien. Laat je zwangere buik versieren of volg een creatieve workshop. Natuurlijk is er op het evenement ook heel veel te koop voor jou en je kleintje. Maak er een gezellig dagje van met een vriendin of je moeder. Maar natuurlijk mag je ook je man meenemen!

De Negenmaandenbeurs is van 20 tot en met 24 februari 2013 en vindt plaats in Amsterdam RAI.

Namens de Negenmaandenbeurs mogen we vier toegangskaarten weggeven (2 x 2 kaarten). Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 1 november 2012.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Negenmaandenbeurs

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter