uitjes winacties/kortingscodes

Negenmaandenbeurs 2014

negenmaandenbeurs
Mirian
Geschreven door Mirian

Ben je zwanger of net moeder geworden? Dan is de Negenmaandenbeurs wellicht iets voor jou. Het is hét evenement op het gebied van baby’s en zwangerschappen. Inspiratie opdoen, shoppen, je zwangere buik versieren of een creatieve workshop volgen. Het kan allemaal op de beurs. Maak er een gezellig dagje van met je moeder of je vriendin. Of misschien wil je man wel mee?

De Negenmaandenbeurs is van 19 tot en met 23 februari 2014 en vindt plaats in Amsterdam RAI. Je entreekaart voor de Negenmaandenbeurs geeft ook toegang tot de huishoudbeurs die ook in de hal ernaast plaats vindt.

Wij mogen maar liefst tien kaarten voor de Negenmaandenbeurs weggeven. Deze kaarten geven ook toegang tot de Negenmaandenbeurs. Dit doen we hier én op onze Facebookpagina. Laat hieronder je gegevens achter om kans te maken op een setje van twee kaarten. Of kijk op onze Facebookpagina, ook daar maak je dus kans op twee kaarten. De actie loopt tot en met 13 februari 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Negenmaandenbeurs

negenmaandenbeurs

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter