DIY/knutselen feest

Nieuwjaarskaarten

nieuwjaarskaart zelf maken2
Mirian
Geschreven door Mirian

Geen kerstkaarten verstuurd? Geen nood, het versturen van een nieuwjaarskaart is helemaal hip. Je bent dus nog hartstikke op tijd. En omdat het versturen van een nieuwjaarskaart in is, zijn er veel leuke kaarten te vinden. Wij zetten er een aantal op een rij!

Mijnes.com
Mirjam de Boer van Mijnes.com heeft zelf een heel leuke kaart ontworpen: een kaart met een ijsbeer en een koalabeer en met handgeschreven tekst. Een tip van Mirjam, en ik sluit me daar graag bij aan: deze kaart is ook prima te gebruiken als verjaardagskaart. Je koopt de kaart voor € 1,00. Koop je er  vijf tegelijk, dan scheelt je dat een euro.

nieuwjaarskaart mijnes.com

Oktoberdots
Uiteraard heeft ook Oktoberdots – logisch want eigenaresse Babet is gek op deze laatste maand van het jaar – mooie nieuwjaarskaarten in het assortiment. Mijn favoriet is de kaart met quote, maar ze heeft veel meer moois in haar shop. Neem dus een kijkje!nieuwjaarskaart Oktoberdots
Artoek
Artoek heeft een gratis printable nieuwjaarskaart voor je gemaakt. Hoe handig!? Je drukt de kaart in zwart/wit af en je kleurt m zelf. Of je laat je kind(eren) dat doen. Je kunt de kaart op deze pagina downloaden.

nieuwjaarskaart Artoek

 

Zelf maken
Zelf een nieuwjaarskaart maken is natuurlijk ook leuk!

Maak een foto van alle gezinsleden met een van de cijfers van 2015 in zijn of haar hand. De kaart wordt dan een mooie vierluik. Meer personen in het gezin? Voeg dan een ster of een uitroepteken toe.
nieuwjaarskaart zelf maken

Deze kaart is leuk om door je kind te laten maken: een sneeuwpop gemaakt van een handafdruk.

nieuwjaarskaart zelf maken1

Deze kaart vind ik prachtig. Heel simpel, maar oh zo mooi!

nieuwjaarskaart zelf maken2

Tip: de decemberzegels kun je nog op je post plakken tot en met 6 januari, dus die kun je ook prima gebruiken voor je nieuwjaarswensen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter