recepten

Not My Lunch

notmylunch1
Mirian
Geschreven door Mirian

Jaaaaaaa, ze zijn terug: Leuke lunch. Onder een andere naam weliswaar, namelijk Not My Lunch, maar hetzelfde concept. Op deze site vind je veel inspiratie en ideeën om leuke en lekkere lunches te maken.  Voor in het broodtrommeltje van je zoon of dochter, maar ook voor inspiratie als je gasten voor de lunch krijgt. Welkom terug!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter