webshops winacties/kortingscodes

Olifantastisch

olifantastisch1
Mirian
Geschreven door Mirian

Regelmaat en structuur. De meeste kinderen hebben er baat bij. Het is goed dat ze van te voren weten wat ze die dag en die week gaan doen. Zo ook onze kinderen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de meeste planborden niet leuk (genoeg) vind. Ik heb wel eens geprobeerd om zelf plaatjes te zoeken, te printen en te lamineren voor ons planbord, maar dat wordt toch niet echt mooi.

Onlangs kwam ik de webshop Olifantastisch tegen. Een shop met planborden en met bijbehorende magneten. Magneten met leuke, vrolijke én aansprekende plaatjes. Ideaal dus. Je kunt de magneetjes in verschillende sets kopen: voor een peuter (jongen of meisje) of schoolgaande kinderen. Ook zijn er magneten met de dagen van de week te koop en binnenkort volgen de seizoenen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, zowel de planborden als de magneetjes zijn erg betaalbaar.

Losse magneetjes vind je ook bij Olifantastisch. Buiten spelen, knutselen, vakantie, naar de dokter, naar de kapper, alle activiteiten zijn verkrijgbaar. Zit het magneetje dat jij wil gebruiken er toch niet bij? Laat het Olifantastisch dan weten, misschien komt ‘jouw magneet’ wel in de webshop.

Ik ben fan van deze planborden. Mijn bestelling is inmiddels bij Olifantastisch geplaatst!

Oh ja, je vindt bij Olifantastisch ook magneetjes om zelf een aftelkalender te maken. Leuk!

Namens Olifantastisch mogen we een set magneetkaartjes (peuter of schoolgaande kinderen) weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons en Olifantastisch op Facebook. De actie loopt tot en met 8 maart 2015.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Olifantastisch

olifantastisch olifantastisch1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

8 Reacties

Laat een reactie achter