webshops wonen

Ook in het paars

Ookinhetpaars1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ongeveer drie jaar geleden, toen ik zwanger was van onze tweeling, maakte ik voor het eerst kennis met de webshop Ook in het paars. Ik bestelde er twee uilen, voor beide kindjes één. Ze kregen een mooi plekje in hun ledikantje. Inmiddels is onze tweeling ruim twee en slapen ze in een groot bed, maar de uilen staan nog altijd bij hun kussen. Maar Ook  in het paars heeft meer leuks! Wat dacht je van dit mooie Engelse Wild Life servies?  Dit servies is ontworpen door een Britse illustrator. In het servies spelen de vier meest voorkomende Engelse nachtdieren een hoofdrol. In Nederland is het servies alleen te koop bij Ook in het paars.  Maar Ook in het paars heeft meer: masking tape, servetten, vaashoezen, theedoeken, kaarten en nog heel, heel veel meer. Neem eens een kijkje op de website en snuffel lekker rond!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter