recepten

Opbergen versiersels cakejes

opbergen versiersels cake
Mirian
Geschreven door Mirian

Bakken en versieren jullie ook regelmatig cakejes en koekjes? Dan heb je vast hetzelfde probleem als ik: waar laat je de open pakjes en zakjes met versiersels? Die zijn vaak niet handig te openen en dus kan je ze niet bewaren. Dit is een ideale oplossing: bewaar de versiersels in bakjes waarin je opvolgmelk makkelijk kunt meenemen. Opgeruimd staat netjes!

opbergen versiersels cake

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter