DIY/knutselen wonen

Opberger van kartonnen bordje

opberger kartonnen bordje
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat doe je met een kartonnen bordje? Daar maak je een opberger van natuurlijk! Heel simpel om te maken en ideaal om bijvoorbeeld stiften en potloden in op te bergen. Van twee kartonnen bordjes maak je heel simpel een vrolijke opberger. Op deze site vind je een goede beschrijving hoe je de opberger maakt. Touwtje eraan en hang m op. Iets voor in jullie huis?

opberger kartonnen bordje

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter