feest wonen

Opberger voor cadeaupapier

cadeaupapier opbergen
Mirian
Geschreven door Mirian

Volgens Ikea is deze opberger bedoeld voor plastic tassen, wcrollen, sokken of wanten. Maar je kunt deze alleshouder ook heel goed gebruiken voor het opbergen van cadeaupapier. Echt goed bedacht, want bij mij staat of ligt het cadeaupapier altijd in de weg. Met deze opberger sla je twee vliegen in één klap: het cadeaupapier is netjes opgeruimd én het cadeaupaper blijft netjes doordat de opberger hoog is. Ik ga binnenkort even naar Ikea! De opberger is voor slechts € 1,50 te koop bij Ikea, in wit en roze.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter