DIY/knutselen uitjes

Opberger voor op strand

spullen in fles zonnebrand
Mirian
Geschreven door Mirian

Weet jij ook nooit zo goed waar je je waardevolle spullen moet laten als je naar het strand gaat? Je telefoon, sleutels en geld? Ik vind dit wel een heel slimme oplossing: een lege flacon (van bijvoorbeeld) zonnebrand als opberger. Zo neem je je spullen makkelijk mee naar het strand, je raakt ze niet kwijt en niemand zal denken dat jouw waardevolle spullen daar te vinden zijn. Geniet van je dagje strand!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter