overig

Opbergzak en speelkleed ineen

Play&Gp opbergzak
Mirian
Geschreven door Mirian

Alle Lego op de grond, hebben de kinderen uren heerlijk mee gespeeld en dan is het tijd om op te ruimen… Dat gaat een stuk minder soepel, want daar hebben ze natuurlijk nooit zin. Herken je dat? Dan is dit product ideaal: de Play&Go opbergzak. Een speelmat en opbergzak ineen. Je kunt de zak dus op twee manieren gebruiken: als speelmat en als opberger voor je speelgoed. Ik vind m ideaal voor de Lego, maar de zak kan natuurlijk voor elk speelgoed gebruikt worden. De opbergzak is ook handig om mee te nemen op vakantie of als je op bezoek gaat. Makkelijk mee te nemen, spelen maar, en makkelijk om het speelgoed op te ruimen. Een ideaal cadeau voor Sinterklaas bijvoorbeeld.

Je koopt de Play&Go opberg zak voor € 34,00 bij Grasonderjevoeten.nl. De opbergzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. De opbergzak heeft een diameter van 140 centimeter en is gemaakt van katoen.

Play&Go opbergzak1 Play&Gp opbergzak

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter