webshops

Op’orti

oporti
Mirian
Geschreven door Mirian

De vaste lezers van mijn blog weten dat ik, net als mijn kinderen, fan ben van Lego. Onlangs werd ik getipt voor weer een leuke site met Lego-producten: Op’orti. Een Belgische webshop met onder andere gepersonaliseerde Lego-producten. Sleutelhangers, kerstballen en cijfers. Leuke cadeautjes om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag. Het zijn ook ideale cadeautjes voor de komende feestdagen, sinterklaas en Kerst.  Mijn favoriet? De USB-stick in de vorm van een Legomannetje! Verzenden is vanaf 50 euro gratis, ook naar Nederland.

Namens Op’orti mogen we een Lego-sleutelhanger in de vorm van een kat, een hond of een uil weggeven. Deze sleutelhanger wordt voor de winnaar gepersonaliseerd. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 1 januari 2015.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Op'orti

oporti

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

3 Reacties

Laat een reactie achter