overig

Oranje

oranje
Mirian
Geschreven door Mirian

Je kunt er niet om heen: dit jaar wordt het een heel bijzondere Koninginnedag. De laatste om precies te zijn. Vanaf volgend jaar is het Koningsdag. Natuurlijk speelt iedereen slim in op deze speciale 30 april. Wij zitten een aantal leuke Oranje-dingen voor je op een rij.

Je kinderen (en misschien ook jij wel) lopen ook dit jaar in iets oranjes. In de haren van dochter mag een oranje speldje natuurlijk niet ontbreken. Je vindt de oranje haarknipjes bij Laulicious.
Sproet en Zoet verkoopt leuke Ik hou van Holland-broches. Die kunnen natuurlijk op 30 april mooi op!

Natuurlijk laat je je kind ook kleuren en knutselen in het Koninginnedag-thema. Ik schreef al eerder dat ik fan ben van de kleurplaten van Frokkie en Lola. Karin Luttenberg, bedenker van Frokkie en Lola, ontwierp een leuke Koninginnedag-kleurplaat. Kleuren maar! Leuke knutselactiviteiten voor Koninginnedag vind je op de site van Juf Sanne: kroontjes, vlaggen en de prins en prinses.

Ook een stempel van de kroon kun je deze dagen goed gebruiken. Je vindt zo’n stempel onder andere bij Winkel van Papier en Nina’s paperstorie.

Dreamkey Design ontwierp speciale producten voor Koninginnedag 2013. Nienke, de eigenaresse, verkoopt onder andere leuke witte kraft zakjes met oranje vlaggetjes erop gestempeld. Tip: je kunt op de site van Dreamkey Design een gratis Koninginnedag printable downloaden, erg leuk!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter